frame

Roborock S6 Internal Error

Roborock S6 Internal Error

Keep getting an internal error with reference to the left wheel. I reset to factory settings and re-updated the firmware back to the latest (01.19.98) but still getting the error. I cleaned the wheel to make sure it didn't have any debris. It will run for 15-20 minutes then has the internal error. In the app, it lists the error as follows, "Internal Error - Malfunction due to an internal error. Reset the robot. Error: 106 Left wheel open circuit."

You can share this article on the community website!

Rich Text Editor. To edit a paragraph's style, hit tab to get to the paragraph menu. From there you will be able to pick one style. Nothing defaults to paragraph. An inline formatting menu will show up when you select text. Hit tab to get into that menu. Some elements, such as rich link embeds, images, loading indicators, and error messages may get inserted into the editor. You may navigate to these using the arrow keys inside of the editor and delete them with the delete or backspace key.

  • Hi,

    Sorry for the inconvenience caused.

    Please email us the info below via support@roborock.com.

    1. Please take out the dust bin and check the serial number on the label.
    2. Please send us the purchase info, with seller, order number, purchase date, product and price included.
    Like0

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

the4mula
Welcome to Roborock Forum